Tiptop vrachtwagens

Vrachtwagen onderhoud nodig en daarbuiten? Bel Schelles uit Geel

Als voormalig transporteur ben ik vertrouwd met de werking van vrachtwagens. Laat uw vrachtwagens daarom controleren door iemand die er echt iets van kent. Bij Schelles kunt u rekenen op een professionele en kwaliteitsvolle service voor uw vrachtwagen onderhoud in Geel en daarbuiten. Bel vandaag nog voor een afspraak.

Grondig onderhoud voor uw vrachtwagens

Schelles gaat grondig tewerk tijdens het onderhoud van uw vrachtwagens. Door zelf als transporteur te hebben gewerkt, apprecieer ik het belang van een nauwkeurig onderhoud. U kunt op mijn service rekenen voor onder andere remrevisie, controle van banden en olie, nazicht van carrosserie en vervanging van filters. Bovendien voer ik ook computergestuurde diagnoses uit voor een preciese analyse van de vrachtwagen. Bel me voor meer informatie over wat ik voor u kan betekenen.

Voor al uw vragen

Heeft u interesse? Of heeft u nog verdere vragen over de mogelijkheden van uw vrachtwagen onderhoud? Dan hoor ik het graag. Ik sta steeds voor u klaar. Schelles is uw aanspreekpunt in Geel en daarbuiten voor een kwalitatieve onderhoudsservice.

Clikc+